Μενού
Καλάθι Αγορών

Λίγα λόγια για εμας

Τα βιβλιοχαρτοπωλεία Άνεμος ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο της Λάρισας (Κύπρου 47) από το 1954. Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αναλάβει η επόμενη γενιά (το 1990) έγινε μια ριζική ανακαίνιση και το κατάστημα μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο Βιβλιοχαρτοπωλείο παραμένοντας πιστοί στις θεμελιώδεις αρχές της επιχείρησης: αγαπημένα βιβλία για όλους (μικρούς και μεγάλους) και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η ποιότητα και ο σεβασμός στον καταναλωτή αποτελεί μονόδρομο σε κάθε ενέργεια επικοινωνίας των Βιβλιοχαρτοπωλείων Άνεμος.

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές βιβλίων και παιχνιδιών σε όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας. Έχουμε μια ξεχωριστή αγάπη στην φιλαναγνωσία και στα παιδιά για αυτό έχουμε, σε όλα τα καταστήματα μας, ξεχωριστό τμήμα με παιδικά και εφηβικά βιβλία.

Κάθε κίνηση που προάγει την αγάπη για τα βιβλία και τον πολιτισμό θα μας βρίσκει σταθερά συμμάχους της με όλα μας τα μέσα.

Στα πλαίσια της προώθησης των προτάσεων μας και των βιβλιοεπιλογών μας διοργανώνουμε εκδηλώσεις με συγγραφείς, υποστηρίζουμε λογοθεραπευτικές ομάδες και συμμετέχουμε σε ειδικές εκδηλώσεις με θέμα το παιδί και το βιβλίο.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε με όλη μας την καλή διάθεση και το χαμόγελο μας.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρουμε την μέγιστη εξυπηρέτηση και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερες Πληροφορίες