Μενού
Καλάθι Αγορών

Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Brand: Djeco Model: 00403
Το ξυπνητήρι με θέμα την ζούγκλα από την εταιρία Djeco, διαθέτει μια ξύλινη διακοσμητική κορυφή με πολύχρωμα φυτά και τίγρεις βγαλμένη από την άγρια φύση της ζούγκλας! Θα γίνει ένα μοναδικό διακοσμητικό για το δωμάτιο σας αλλά και ένα χρηστικό αντικείμενο απαραίτητο για την καθημερινότητα σας! Οι δε..
24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.35€
Djeco Ρολόι - ξυπνητήρι - φως - Διάστημα
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 00402
Το ξυπνητήρι με θέμα το διάστημα από την εταιρία Djeco διαθέτει μια ξύλινη διακοσμητική κορυφή με έναν αστροναύτη που πετά ανάμεσα στο διάστημα και τους πλανήτες ταξιδεύοντας τους φίλους μας σε μακρινούς γαλαξίες! Οι δείκτες του ρολογιού που δείχνουν την ώρα και τα λεπτά κάνουν την εκμάθηση της ώρας..
24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.35€
Djeco Ρολόι - ξυπνητήρι - φως - Ψαράκια Djeco Ρολόι - ξυπνητήρι - φως - Ψαράκια
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 00401
Το ξυπνητήρι «ψαράκια» από την εταιρία Djeco μπορεί να αποτελέσει ένα όμορφο διακοσμητικό στο δωμάτιο σας, αλλά παράλληλα να γίνει και ένα χρηστικό αντικείμενο απαραίτητο για την καθημερινότητα! Οι δείκτες του ρολογιού που δείχνουν την ώρα και τα λεπτά κάνουν την εκμάθηση της ώρας ευκολότερη. Στο πί..
24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.35€
Djeco Ρολόι - ξυπνητήρι - φως - γάτα
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 00400
Το ξυπνητήρι «γάτα» από την εταιρία Djeco μπορεί να αποτελέσει ένα όμορφο διακοσμητικό στο δωμάτιο σας, αλλά παράλληλα να γίνει και ένα χρηστικό αντικείμενο απαραίτητο για την καθημερινότητα! Οι δείκτες του ρολογιού που δείχνουν την ώρα και τα λεπτά κάνουν την εκμάθηση της ώρας ευκολότερη. Στο πίσω ..
24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:19.35€
Djeco Ξύλινο Μόμπιλε - Ζωάκια
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 04388
Ξύλινο μόμπιλε με ζωάκια από την εταιρία Djeco για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Διαστάσεις προϊόντος: 60x52 εκ...
29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:24.11€
Djeco Μόμπιλε 'Χορεύτριες'
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 04327
Μόλις κρεμάσετε το μόμπιλε της εταιρείας Djeco θα παρατηρήσετε τις μπαλαρίνες να κινούνται με τον ρυθμό του αέρα! Η ισορροπία της κατασκευής και τα ζωντανά χρώματα το καθιστούν ένα μοναδικό διακοσμητικό για το δωμάτιο! Διάσταση ανοιχτό 60 εκ...
22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:17.74€
Svoora Παιδικός Ξύλινος Καλόγερος Indianimals 'Λαγουδάκι' (Μασίφ Rubberwood)
Εκτός Αποθέματος
Brand: Svoora Model: 21004
Ξύλινος Παιδικός Καλόγερος «Λαγουδάκι» από τη σειρά 'Indianimals' Παιδικών Επίπλων, της εταιρίας Svoora. Κατασκευασμένος αποκλειστικά με ασφαλή πρώτη ύλη από μασίφ καουτσουκόδεντρο και ιδιαίτερο σχεδιασμό, έρχεται να αποτελέσει μια πολύ προσεγμένη και χαρούμενη προσθήκη στο δωμάτιο του παιδιού σας! ..
55.00€
Χωρίς ΦΠΑ:44.35€
Svoora Παιδικός Ξύλινος Καλόγερος Indianimals 'Αρκουδάκι' (Μασίφ Rubberwood)
Εκτός Αποθέματος
Brand: Svoora Model: 21002
Ξύλινος Παιδικός Καλόγερος «Αρκουδάκι» από τη σειρά 'Indianimals' Παιδικών Επίπλων, της εταιρίας Svoora. Κατασκευασμένος αποκλειστικά με ασφαλή πρώτη ύλη από μασίφ καουτσουκόδεντρο και ιδιαίτερο σχεδιασμό, έρχεται να αποτελέσει μια πολύ προσεγμένη και χαρούμενη προσθήκη στο δωμάτιο του παιδιού σας! ..
55.00€
Χωρίς ΦΠΑ:44.35€
Svoora Παιδικός Ξύλινος Καλόγερος Indianimals 'Πάντα' (Μασίφ Rubberwood) Svoora Παιδικός Ξύλινος Καλόγερος Indianimals 'Πάντα' (Μασίφ Rubberwood)
Εκτός Αποθέματος
Brand: Svoora Model: 21001
Ξύλινος Παιδικός Καλόγερος «Πάντα» από τη σειρά 'Indianimals' Παιδικών Επίπλων, της εταιρίας Svoora. Κατασκευασμένος αποκλειστικά με ασφαλή πρώτη ύλη από μασίφ καουτσουκόδεντρο και ιδιαίτερο σχεδιασμό, έρχεται να αποτελέσει μια πολύ προσεγμένη και χαρούμενη προσθήκη στο δωμάτιο του παιδιού σας! Η ξύ..
55.00€
Χωρίς ΦΠΑ:44.35€
Djeco Ξύλινο Μόμπιλε 'Αεροπλάνα'
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 04386
Ξύλινο μόμπιλε με αεροπλανάκια από την εταιρία Djeco για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Τα αεροπλάνα κινούνται απαλά με την αύρα του αέρα και εξάπτουν την φαντασία των παιδιών.Διαστάσεις προϊόντος: 50x58 εκ...
29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:24.11€
Djeco Φωτιστικό Τοίχου 'Διάστημα'
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 03486
Μια ιστορία όλη μέρα.. και ξαφνικά μόλις ανάψετε το φως η εικόνα έχει μια καινούργια ιστορία να σας πει! Κάδρο- φωτιστικό από την εταιρία Djeco κατασκευασμένο από ξύλο, ακρυλικό και χαρτί. Λειτουργεί με μπαταρίες 3LR6, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται. Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο και έχει διακόπτε..
18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.52€
Djeco Φωτιστικό Τοίχου 'Ζωάκια Δάσους'
Εκτός Αποθέματος
Brand: Djeco Model: 03485
Μια ιστορία όλη μέρα.. και ξαφνικά μόλις ανάψετε το φως η εικόνα έχει μια καινούργια ιστορία να σας πει! Κάδρο- φωτιστικό από την εταιρία Djeco κατασκευασμένο από ξύλο, ακρυλικό και χαρτί. Λειτουργεί με λάμπες LED και μπαταρίες, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται. Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο και έχε..
18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.52€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 44 (4 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερες Πληροφορίες