Μενού
Καλάθι Αγορών

Δώρα ενηλίκων και gadgets

Brand: Svoora Model: 13001
Πιέστε συνεχόμΈνα το έμβολο της σβούρας προς τα κάτω και το ταξίδι στον κόσμο των πλανητών ξεκινά! Παρατηρήστε τα σχέδια που δημιουργούνται καθώς η σβούρα στροβιλίζεται και ακούστε τον ήχο που κάνει ο αέρας. Ένα κλασσικό παιχνίδι που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και θα σας βοηθήσει να γνωρίσε..
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.90€
Brand: Svoora Model: 11133
Μουσικό κουτί μπιζουτιέρα από την ελληνική εταιρία Svoora. Μια σειρά μουσικών κουτιών εμπνευσμένη από τις 'Εσπερίδες', που ήταν νύμφες στην ελληνική μυθολογία. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, καθώς και ο μουσικός μηχανισμός που διαθέτει κάνει αυτό το μουσικό κουτί τόσο ξεχωριστό. Κατάλληλο για ηλικίες ..
18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.52€
Brand: Svoora Model: 11132
Μουσικό κουτί μπιζουτιέρα από την ελληνική εταιρία Svoora. Μια σειρά μουσικών κουτιών εμπνευσμένη από τις “Εσπερίδες”, που ήταν νύμφες στην ελληνική μυθολογία. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, καθώς και ο μουσικός μηχανισμός που διαθέτει κάνει αυτό το μουσικό κουτί τόσο ξεχωριστό. Κατάλληλο για ηλικίες ..
18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.52€
Brand: Djeco Model: 08464
Μοναδικές σπαζοκεφαλιές εξασκούν την νοημοσύνη σας! Προσπαθήστε να συνδέσετε τα ξύλινα στοιχεία δημιουργώντας το σωστό αποτέλεσμα...
22.50€
Χωρίς ΦΠΑ:18.15€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερες Πληροφορίες