Μενού
Καλάθι Αγορών

Δώρα ενηλίκων και gadgets

Brand: Svoora Model: 13061
Σβούρες – ξύλινες ελληνικές παραδοσιακές φιγούρες «Τάσος & Γκόλφω» από την εταιρία Svoora. Κατάλληλες για παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω, αλλά και για συλλέκτες! Διαθέσιμες σε συσκευασία των 2 τμχ...
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Brand: Svoora Model: 23036
Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι σε κόσμους ονειρικούς με το Καλειδοσκόπιο Στήλης της εταιρείας Svoora 'Εποχές'. Ένα κλασσικό παιχνίδι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Απλώς κρατήστε το, έτσι ώστε η στήλη λαδιού να είναι κάθετα και παρατηρήστε τα σχήματα που δημιουργούνται με την κίνηση. Κ..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.45€
Brand: Svoora Model: 23035
Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι σε κόσμους ονειρικούς με το Καλειδοσκόπιο Στήλης της εταιρείας Svoora 'Χορός του Δάσους'. Ένα κλασσικό παιχνίδι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Απλώς κρατήστε το, έτσι ώστε η στήλη λαδιού να είναι κάθετα και παρατηρήστε τα σχήματα που δημιουργούνται με την..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.45€
Brand: Svoora Model: 23034
Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι σε κόσμους ονειρικούς με το Κλειδοσκόπιο Στήλης της εταιρείας Svoora 'χαρούμενα Πουλιά'. Ένα κλασσικό παιχνίδι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Απλώς κρατήστε το, έτσι ώστε η στήλη λαδιού να είναι κάθετα και παρατηρήστε τα σχήματα που δημιουργούνται με την ..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.45€
Brand: Svoora Model: 23033
Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι σε κόσμους ονειρικούς με το Kαλειδοσκόπιο Στήλης της εταιρείας Svoora 'Βυθός'. Ένα κλασσικό παιχνίδι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Απλώς κρατήστε το, έτσι ώστε η στήλη λαδιού να είναι κάθετα και παρατηρήστε τα σχήματα που δημιουργούνται με την κίνηση. Κα..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.45€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερες Πληροφορίες