Η φετινή σεζόν θα είναι ίσως από τις πιο παραγωγικές όσον αφορά την τηλεοπτική μυθοπλασία. Μετά τις μεγάλες επιτυχίες των σειρών ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ΣΑΣΜΟΣ, την ιστορία των οποίων μπορεί να συναντήσει κανείς στα ράφια των βιβλιοπωλείων, μιας και οι δύο σειρές κυκλοφορούν και σε ΒΙΒΛΙΑ, έρχεται η νέα τηλεοπτική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά αγαπημένα βιβλία θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε και οπτικοποιημένα!

«ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ», Στέφανος Δάνδολος, εκδόσεις Ψυχογιός

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου που βασίζεται σε ανέκδοτες επιστολές, μαρτυρίες και αρχειακό υλικό και εξιστορεί τον θυελλώδη έρωτα της θρυλικής θεατρικής ηθοποιούς Κυβέλης και του πολιτικού Γεώργιου Παπανδρέου, αναπλάθοντας μία ολόκληρη εποχή, έρχεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ επιστρατεύοντας μία σειρά εκλεκτών ηθοποιών, όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο Δημήτρης Καταλειφός, η Θέμις Μπαζάκα, κ.α.


Θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο «ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ»;

Θα το βρείτε στο Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος (Κύπρου 47, Λάρισα), στο site μας https://anemos-book.gr/floga-kai-anemos και στο τηλέφωνο 2410252390.


«ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ», Victoria Hislop, εκδόσεις Ψυχογιός

Δεν νομίζω να υπήρξε τηλεθεατής ή αναγνώστης που να μη συγκινήθηκε είτε βλέποντας, είτε διαβάζοντας ΤΟ ΝΗΣΙ, το εμβληματικό μυθιστόρημα της Victoria Hislop που διαδραματίζεται στη ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, όπου απομονώνονταν όσοι έπασχαν από τη νόσο του Χάνσεν. Η συνέχεια αυτού, το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα της Hislop ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό της χώρας μας. Φέτος, λοιπόν, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τη μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ!


Θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ»;

Θα το βρείτε στο Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος (Κύπρου 47, Λάρισα), στο site μας https://anemos-book.gr/mia-nyxta-toy-aygoystoy και στο τηλέφωνο 2410252390.


«ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ», Θάνος Αλεξανδρής, εκδόσεις Κάκτος

Το έργο του Θάνου Αλεξανδρή που είχε μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με τεράστια επιτυχία ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ έρχεται στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλώτου και το σενάριο του έργου η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής. Το μυθιστόρημα του Θάνου Αλεξανδρή που άφησε εποχή κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.


Θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο «ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ»;

Θα το βρείτε στο Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος (Κύπρου 47, Λάρισα), στο site μας https://anemos-book.gr/alexandrhs-ayth-h-nyxta-menei και στο τηλέφωνο 2410252390.


Και μη ξεχνάτε...

# χωρίς έξοδα αποστολής για την πόλη της Λάρισας

# παράδοση αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 19:00

# πριν κάθε αποστολή απολυμαίνουμε όλα τα είδη με ισοπροπυλική αλκοόλη