Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη με τίτλο «Οι 2 μας - Συζητήσεις με τον εαυτό μου» από τις εκδόσεις Key Books!

Αποτελεί έναν βαθύ οδηγό αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, προσκαλώντας τους αναγνώστες να ξεκινήσουν μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό τους. Ο Ξενάκης μέσα από τις σελίδες του βιβλίου δείχνει πώς μπορείς να βρεις την εσωτερική σου φωνή και να ακούσεις πραγματικά τον εαυτό σου, οδηγώντας σε μια καλύτερη κατανόηση και αποδοχή του εαυτού.

Η σημασία της αυτοαποδοχής είναι κεντρικό θέμα, καθώς ο Ξενάκης επισημαίνει ότι μόνο όταν αποδεχτούμε πλήρως τον εαυτό μας, μπορούμε να επιτύχουμε συναισθηματική ωριμότητα και εσωτερική γαλήνη. Το βιβλίο αυτό προσφέρει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για όποιον θέλει να εμβαθύνει στην προσωπική του ανάπτυξη, δίνοντας συμβουλές και πρακτικές που βοηθούν στην ανάπτυξη της συνειδητότητας και της αυτοβελτίωσης.

Σ’ ένα τρυφερό, θαρραλέο και πολύ προσωπικό βιβλίο, ο Στέφανος Ξενάκης ανοίγει την καρδιά και το µυαλό του, φωτίζοντας πολύπλευρα τη σηµαντικότερη σχέση της ζωής µας, αυτή µε τον εαυτό µας.

Ίσως το κοµµάτι µας που περισσότερο απ’ όλα χρειάζεται αποδοχή, είναι το δύσκολο, το βρόµικο, το σκοτεινό, αλλά και το πιο πολύτιµο.

Ακολουθούν κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο:

«Kι όταν κάτσαµε τελικά και τα είπαµε οι δυο µας, είχε πολλά να µου πει κι αυτός. Παρόµοια µε τα δικά µου. Ένα µεγάλο παράπονο κι ένα µεγάλο γαµώτο ο υπέρτιτλος. Γιατί µου το έκανες αυτό όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί µε µίσησες τόσο φθονερά; Γιατί δεν κάτσαµε ποτέ να µιλήσουµε; Και γιατί ποτέ δεν µε αποδέχτηκες; Κι εδώ µόνο µία επιλογή. Άνευ όρων αποδοχή. Ακριβώς όπως ήµουν. Στο τώρα. Όχι στα “όταν” που ποτέ δεν ήρθαν»

«Δύσκολο να δηµοσιεύσω τους διαλόγους αυτούς; Αφάνταστα πιο δύσκολο να τους κάνω. Όµως και αφάνταστα λυτρωτικό»

Αν αναζητάς βιβλία που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις την ισορροπία μέσα σου και να εξελιχθείς συναισθηματικά, το "Οι 2 μας - Συζητήσεις με τον εαυτό μου" είναι ιδανική επιλογή.

Μπορείτε να το προπαραγγείλετε στο Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος (Κύπρου 47, Λάρισα), στο site μας https://anemos-book.gr/ksenakhs-oi-dyo-mas και στο τηλέφωνο 2410252390.

Και μη ξεχνάτε...

# χωρίς έξοδα αποστολής για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

O Στέφανος Ξενάκης ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, «Το Δώρο», κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 36 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 32 χώρες.

Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη δημοτικού κιόλας.

Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών 13 και 15 χρονών.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα:

«Κάπταιν», Ένα ωραίο βιβλίο που παρουσιάζει με ιδιαίτερο τρόπο τη σχέση πατέρας και γιου. Μια αληθινή ιστορία που θα σε συνεπάρει! Μια συγκλονιστική υπενθύμιση πως τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, δεν θα τους χορτάσουμε ποτέ και ξάφνου δεν θα ζουν ανάμεσα μας. Ένα βιβλίο ωδή στον «μπαμπά». Αυτόν που οι ιστορίες του συντροφεύουν τις σκέψεις σου, η αγάπη του γεμίζει την ψυχή σου, ο εαυτός του και εσύ είστε ένα.

«Το δώρο 2», Μετά το εκδοτικό φαινόμενο «Το Δώρο» και το bestseller «Κάπταιν», ο Στέφανος Ξενάκης επιστρέφει με «Το Δώρο 2». Γιατί προσπερνάμε τα δώρα που προσφέρει τόσο απλόχερα η ζωή; Στο Δώρο 2, o Στέφανος Ξενάκης απαντά άμεσα και τρυφερά στο παραπάνω ερώτημα και ξετυλίγει μέσα από απλές καθημερινές ιστορίες έναν άλλο τρόπο θέασης της ζωής. Πιο μαγικό, πιο συναισθηματικό, πάνω από όλα όμως πιο ανθρώπινο.

«ΝΑΙ», Μέσα από 20 διαλόγους πάνω σε έννοιες που δεν μας έμαθαν, ο συγγραφέας μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι αναζήτησης. Βαθύ, διεισδυτικό, απελευθερωτικό, το ΝΑΙ ξεκινάει σαν ψίθυρος και μεταμορφώνεται σε έναν ύμνο για τη ζωή.

«8 μέρες μέσα», Μετά από μια μεγάλη προσωπική δοκιμασία, ο Στέφανος Ξενάκης επιστρέφει με το πιο προσωπικό του βιβλίο. Πιο ευάλωτος, πιο δυνατός, πιο αληθινός. Το 8 μέρες μέσα είναι το ημερολόγιο ενός ανθρώπου που στην πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής του αναζήτησε και βρήκε το φως εκεί που κρύβεται πάντα. ΜΕΣΑ.